Hotellet

Enkelrum: 52 stycken, varav ett handikappanpassat. 27 av rummen är mycket rymliga, övriga är utrustade med ett sovrum och ett arbetsrum. Alla rum har egen dusch och toalett. Kuriosa:  här kommer arvet från svunna tider in. Många undrar varför dusch och toalett är separerade och inte ligger i samma rum, som brukligt är. Byggnaden uppfördes för att husera brandmän som delade rum och tanken var att ingen skulle behöva vänta på duschen för att toaletten användes eller tvärtom :-).

Ekonomirum: 44 stycken. Här sover man i ett enkelrum, men delar dusch och toalett med ytterligare ett rum.

Dubbelrum: 19 stycken (kan även bokas för singelbruk)

Samtliga rum har TV och tillgång till trådlöst bredband utan kostnad.

Omgivningar och övriga faciliteter: Precis bakom hotellbyggnaden finns ett elljusspår, som också leder ner till Rosersbergsbadet. Vill du promenera ligger den härliga engelska slottsparken på bara några minuters gångavstånd.

Du har utan extra kostnader tillgång till bastu, träningslokal, biljard, pingis och gästkök. Behöver skjortan tvättas har du även tillgång till hotellets tvättstuga, och vill du stryka den finns stationer för det på alla våningar. I sällskapsrummen finns gott om tidningar och böcker för den lässugne.

Stor parkering finns precis utanför byggnaden, utan avgift.

Incheckning 13.00-16.45, utcheckning senast 09.00 eller enligt överenskommelse.

Boka  ditt boende via mail till info@trerosor.se eller fyll i formuläret nedan

GDPR: I samband med att du bokar rum godkänner du att Tre Rosor Pensionat & Konferens lagrar de personuppgifter du ger oss. Vi använder inte personuppgifterna i något annat syfte än rumsbokning och sprider dem inte till tredje part.

Kontakta oss för bokning och mer information