Konferens

Konferera nära Arlanda och Sigtuna

Vår affärsidé är att erbjuda riktigt bra service till ett riktigt bra pris i trivsamma och funktionella konferenslokaler. Här har du alla möjligheter att hålla effektiva möten - konferenslokaler, boende och restaurang ligger under samma tak och minimerar tidssvinnet. Eftersom vi ligger utanför ett litet samhälle i naturskön, lantlig miljö, så riskerar du inte heller att deltagarna skingras under kvällen utan teambuilding och samtal kan fortsätta långt in på småtimmarna.

Konferenslokaler

Här finns totalt fem konferenslokaler och tre grupprum, med plats för mindre grupper upp till ungefär 40 deltagare i skolsittning.

Dataprojektor, whiteboard, blädderblock, konferensblock och pennor ingår som standardutrustning i konferensrummen.

Aktiviteter

Vill du hitta på något roligt när dagens konferens är slut? Vinprovning med härliga drycker under ledning av vår egen sommelier, eller mer teambuildande övningar kanske? Se nedan för roliga förslag!

THE GEO CHALLENGE - Aktiviteten där teamen med hjälp av iPads med 4G-kort försöker finna och lösa så många gömda "uppgifter" som möjligt. Utmaningen ligger i att lista ur var de dolda stationerna finns, för även om man är på rätt plats är de aldrig uppenbara för blotta ögat. Samarbete krävs för att hitta dem! Funnen gömma kan ge direktpoäng...eller kräva ytterligare uppgifter innan man får poäng.

THE GAME - Deltagarna löser lagvis underhållande uppgifter som kräver allt från allmänbildning till problemlösning och samarbetsförmåga. En engagerande aktivitet som svetsar ihop laget och levererar glada såväl som frustrerade miner. Fungerar både inne och utomhus.

GET THE POINT - Poängjakt i omgivningarna runt Tre Rosor, med iPad som lagets verktyg. Det här är till lika stor del ett strategispel som en spännande jakt, och dessutom ett roligt sätt att uppleva en geografisk plats.

VART ÄR VI PÅ VÄG? - Vi tar fredagsmyset med oss in i konferensanläggningen. Nödbromsen är ersatt med en iPad-app. Samtliga team svarar på resefrågor och uppgifter. Resan går och poängen reduceras ju längre resan fortlöper, teamen får precis som i TV-versionen poäng beroende på vilken nivå de svarar på. Fungerar utmärkt under fördrinken eller middagen.

De fyra kursiverade aktiviteterna ovan genomförs i samarbete med Aktiviteket AB. Alla dessa aktiviteter stärker relationer mellan människor, människor som betyder mycket för ditt företags varumärke! Vill du själv läsa mer hittar du dem på www.aktiviteket.se

För bokning och mer information, maila info@trerosor.se

GDPR: I samband med att du bokar rum godkänner du att Tre Rosor Pensionat & Konferens lagrar de personuppgifter du ger oss. Vi använder inte personuppgifterna i något annat syfte än rumsbokning och sprider dem inte till tredje part.