Restaurangen

Tillfälligt ändrade öppettider 

På grund av läget i landet med pågående utbrott av covid-19 ändrar vi tillfälligt våra öppettider. Vi börjar med det från vecka 13 och kan inte säga någon exakt sluttid i dagsläget, men räknar med denna termin. Vi har öppet fram till fredag den 12 juni, därefter stänger restaurangen över sommaren.

Det innebär att vi har öppet för lunch tisdag till fredag, med lite förkortad öppettid - kl. 10.45-12.30. 

Måndagar kommer vi att ha stängt. Vi har tagit bort många sittplatser så att det är gott om avstånd mellan borden, och självklart hjälps vi alla åt med att hålla avstånd mellan varandra även på väg mot kassan!

Vi har under denna period inte öppet för frukost, men kommer att ordna så att det finns frukost för självservering. Information om hur det går till kommer att finnas på alla hotellrum.

Lunch: Vi serverar alltid husmanskost, alltid två rätter plus ett vegetariskt alternativ.  Dagens lunch kostar 100 kronor, dryck, sallad, smör, bröd och kaffe ingår. På fredagar ingår dessert.

Öppet för lunch tisdag-fredag kl. 10.45-12.30, måndagar stängt.

Rabatter: barn upp till 10 år äter lunch för 50 kronor. Du som har fyllt 65 år har seniorrabatt och får 10% rabatt på dagens lunch.

Lunchhäfte: Om du kommer ofta kan du tjäna på att köpa vårt lunchhäfte. Då blir var tionde lunch gratis!

Mat för avhämtning kostar 90 kronor och då ingår allt utom dryck och kaffe.

Frukost: se ovan! Normalt sett har vi öppet måndag-fredag kl. 06.00-08.30. Pris 75 kronor, ingår i rumspriset för dig som bor på hotellet. Vi serverar en enkel men mättande frukost.  Färskt bröd, pålägg, grönsaker, ägg, fil och yoghurt med tillbehör samt juice, kaffe och te ingår.

Middag: för konferensgäster och andra sällskap har vi även öppet för middag enligt överenskommelse. Du kan välja en enkel varmrätt, buffé eller två/trerättersmeny. Hela gruppen serveras samma meny.  Helger har vi öppet efter överenskommelse.

Avhämtning: du kan även beställa lunch för avhämtning.  Meddela oss vad du vill ha och vilken tid, så gör vi i ordning det så att det är färdigt att hämtas när du kommer. 

Prenumerera på lunchmenyn! Skriv in din e-postadress i formuläret nedan, så skickar vi menyn till dig en gång i veckan.

Vi använder inte din e-postadress i något annat syfte än att skicka dig vår meny och vi delar inte din adress med någon. När du anmäler dig till menyutskicket godkänner du att vi lagrar din e-postadress endast för detta syfte. Du kan när som helst maila oss och avprenumerera från utskicket.

Registrera dig för prenumeration på lunchmenyn