Konferens

Konferera nära Arlanda och Sigtuna

Vår affärsidé är att erbjuda riktigt bra service till ett riktigt bra pris i trivsamma och funktionella konferenslokaler. Här har du alla möjligheter att hålla effektiva möten - konferenslokaler, boende och restaurang ligger under samma tak och minimerar tidssvinnet. Eftersom vi ligger utanför ett litet samhälle i naturskön, lantlig miljö, så riskerar du inte heller att deltagarna skingras under kvällen utan teambuilding och samtal kan fortsätta långt in på småtimmarna.

Statligt ramavtal finns, se www.avropa.se 

Konferens under covid-19
Tillsammans med dig gör vi allt vi kan för att ni ska kunna ha en säker konferens. Vi bokar gärna mindre grupper i större lokaler så att det blir avstånd mellan sittande deltagare. Handsprit finns i konferensrummet. I restaurangen är det glest mellan borden och om ni önskar kan ni även få en egen lokal att äta i. 
I beskrivningen av konferenslokaler nedan står antal deltagare angivet vid normal möblering. För en covid-säker möblering räknar vi med max halva antalet deltagare.

Konferenslokaler

Här finns totalt fyra konferenslokaler och tre grupprum.

Hägern -plats för upp till 50 deltagare i skolsittning.

Beckasinen -  upp till 50 deltagare är möjligt med möblering skolsittning.


Tärnan - för grupper upp till 25 personer.


Svalan - styrelsesittning för upp till 10 personer


Grupprum - tar upp till 8 personer.

Dataprojektor, whiteboard, blädderblock, konferensblock och pennor ingår som standardutrustning i konferensrummen.


För bokning och mer information, maila info@trerosor.se

GDPR: I samband med att du bokar rum godkänner du att Tre Rosor Pensionat & Konferens lagrar de personuppgifter du ger oss. Vi använder inte personuppgifterna i något annat syfte än rumsbokning och sprider dem inte till tredje part.
Kontakta oss för bokning