Konferens

Konferera nära Arlanda och Sigtuna

Vår affärsidé är att erbjuda riktigt bra service till ett riktigt bra pris i trivsamma och funktionella konferenslokaler. Här har du alla möjligheter att hålla effektiva möten - konferenslokaler, boende och restaurang ligger under samma tak och minimerar tidssvinnet. Eftersom vi ligger utanför ett litet samhälle i naturskön, lantlig miljö, så riskerar du inte heller att deltagarna skingras under kvällen utan teambuilding och samtal kan fortsätta under kvällen.

Statligt ramavtal finns, se www.avropa.se 

Konferenslokaler

Här finns totalt fyra konferenslokaler och tre grupprum.

Hägern -plats för upp till 40 deltagare i skolsittning.

Beckasinen -  upp till 40 deltagare är möjligt med möblering skolsittning.

Tärnan - för grupper upp till 20 personer.

Svalan - styrelsesittning för upp till 10 personer

Grupprum - tar upp till 8 personer.

Dataprojektor, whiteboard, blädderblock, konferensblock och pennor ingår som standardutrustning i konferensrummen.

För bokning och mer information, maila info@trerosor.se

GDPR: I samband med att du bokar rum godkänner du att Tre Rosor Pensionat & Konferens lagrar de personuppgifter du ger oss. Vi använder inte personuppgifterna i något annat syfte än rumsbokning och sprider dem inte till tredje part.

Kontakta oss för bokning

DIN E-POSTADRESS FYLL I DATUM, FÖRETAG OCH VAD DU ÄR INTRESSERAD AV ATT BOKA,. VI SVARAR VARDAGAR SÅ SNART SOM MÖJLIGT!GDPR: I SAMBAND MED ATT DU BOKAR RUM GODKÄNNER DU ATT TRE ROSOR PENSIONAT & KONFERENS LAGRAR DE PERSONUPPGIFTER DU GER OSS. VI ANVÄNDER INTE PERSONUPPGIFTERNA I NÅGOT ANNAT SYFTE ÄN RUMSBOKNING OCH SPRIDER DEM INTE TILL TREDJE PART. Skicka