Tillfälligt stängt över sommaren från och med 29 juni. Vi öppnar igen måndag den 12 augusti, varmt välkommen tillbaka!

För lunch och frukost på vardagar, se tider nedan. Kvällar och helger har vi öppet för förbokade grupper.

Lunch: Öppet kl. 11.00-13.30. Vi serverar husmanskost, alltid två rätter plus ett vegetariskt alternativ.  Dagens lunch kostar 120 kronor, dryck, sallad, smör, bröd och kaffe ingår till din varmrätt. På fredagar ingår dessert.

Rabatter: barn upp till 10 år äter lunch för 75 kronor. Du som har fyllt 65 år har seniorrabatt och får 12% rabatt på dagens lunch. Gäller även lunchhäfte och mat för avhämtning.

Lunchhäfte: Om du kommer ofta, köp ett lunchhäfte! Då blir var tionde lunch gratis. Mat för avhämtning? Självklart! Kom förbi eller ring/maila i förväg, så ordnar vi det. Allt utom dryck och kaffe ingår.

Frukost: Frukost serveras på vardagar klockan 06.00-08.30 - en justering av öppettiderna är på gång, så håll utkik! Pris 90 kronor, ingår i rumspriset för dig som bor på hotellet. Vi serverar en enkel men mättande frukost.  Färskt bröd, pålägg, grönsaker, ägg, fil och yoghurt med tillbehör samt juice, kaffe och te ingår. 

Middag: för konferensgäster och andra sällskap har vi även öppet för middag enligt överenskommelse (måste förbokas). Du kan välja en enkel brickserverad varmrätt, eller två/trerättersmeny. Hela gruppen serveras samma meny.  Helger har vi endast öppet för större grupper efter överenskommelse. Har vi ingen gruppbokning så är restaurangen stängd på kvällen.

Bar: bar med enklare utbud finns i restaurangen och är öppen under middagsservering. 

Avhämtning: du kan även beställa lunch för avhämtning.  Meddela oss vad du vill ha och vilken tid, så gör vi i ordning det så att det är färdigt att hämtas när du kommer. 

Prenumerera på lunchmenyn! Skriv in din e-postadress i formuläret nedan, så skickar vi menyn till dig en gång i veckan.

Vi använder inte din e-postadress i något annat syfte än att skicka dig vår meny och vi delar inte din adress med någon. När du anmäler dig till menyutskicket godkänner du att vi lagrar din e-postadress endast för detta syfte. Du kan när som helst maila oss och avprenumerera från utskicket.

Registrera dig för prenumeration på lunchmenyn

GDPR: I samband med att du skickar in din e-postadress godkänner du att Tre Rosor Pensionat & Konferens lagrar de personuppgifter du ger oss. Vi använder inte personuppgifterna i något annat syfte än att maila vår meny eller annan information om oss till dig och sprider inte dina uppgifter till tredje part.

Ange e-postadress Skicka