Veckans meny
Måndag 18 augusti
Köttgryta med asiatisk touch serveras med sesam och ris
Ångad Alaska Pollock med skaldjurssås, syrad fänkål och potatismos
Tomatsoppa med turkisk yoghurt, mozzarella och krutonger (vegetarisk)
Tisdag 19 augusti
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Pasta med biff, champinjoner, soltorkade tomater och riven ost
Raggmunk med getost, bakade betor och honung (vegetarisk)
Onsdag 20 augusti
Pankopanerad kapkummel med dansk remoulad och kokt potatis
Ugnsbakad fläskkarré med skysås, broccoli och stekt potatis
Pasta med kryddig tomatsås, broccoli och riven padano (vegetarisk)
Torsdag 21 augusti
Pastrami med rödvinssås, potatissallad och rostad lök
Padanopanerad kycklingfilé med aioli och stekt tärnad potatis
Chili sin carne med majs- och bönsalsa och nachos (vegetarisk)
Fredag 22 augusti
Wallenbergare med brynt smör, ärtor, rårörda lingon och potatismos
Pasta med salsicciafärs, ostsås, spenat och riven padano
Morots- och purjolöksbiffar med tzatsiki och bulgur (vegetarisk)
Idag ingår dessert.
Om du är allergiker, prata med personalen för info om vad rätterna innehåller.