Restaurangen är stängd över sommaren och öppnar igen måndag den 15 augusti 2022

Från 15 augusti öppet för lunch och frukost på vardagar, se tider nedan. Kvällar har vi öppet för förbokade grupper.

Lunch: Öppet kl. 10.45-13.00. Vi serverar alltid husmanskost, alltid två rätter plus ett vegetariskt alternativ.  Dagens lunch kostar 105 kronor, dryck, sallad, smör, bröd och kaffe ingår. På fredagar ingår dessert.

Rabatter: barn upp till 10 år äter lunch för 50 kronor. Du som har fyllt 65 år har seniorrabatt och får 10% rabatt på dagens lunch. Gäller även lunchhäfte och mat för avhämtning.

Lunchhäfte: Om du kommer ofta kan du tjäna på att köpa vårt lunchhäfte. Då blir var tionde lunch gratis!

Mat för avhämtning kostar 95 kronor och då ingår allt utom dryck och kaffe.

Frukost: Frukost ingår på vardagar och serveras normalt i restaurangen. Pris 80 kronor, ingår i rumspriset för dig som bor på hotellet. Vi serverar en enkel men mättande frukost.  Färskt bröd, pålägg, grönsaker, ägg, fil och yoghurt med tillbehör samt juice, kaffe och te ingår. 

Middag: för konferensgäster och andra sällskap har vi även öppet för middag enligt överenskommelse. Du kan välja en enkel brickserverad varmrätt, eller två/trerättersmeny. Hela gruppen serveras samma meny.  Helger har vi endast öppet för större grupper efter överenskommelse.

Avhämtning: du kan även beställa lunch för avhämtning.  Meddela oss vad du vill ha och vilken tid, så gör vi i ordning det så att det är färdigt att hämtas när du kommer. 

Prenumerera på lunchmenyn! Skriv in din e-postadress i formuläret nedan, så skickar vi menyn till dig en gång i veckan.

Vi använder inte din e-postadress i något annat syfte än att skicka dig vår meny och vi delar inte din adress med någon. När du anmäler dig till menyutskicket godkänner du att vi lagrar din e-postadress endast för detta syfte. Du kan när som helst maila oss och avprenumerera från utskicket.

Registrera dig för prenumeration på lunchmenyn