Restaurangen
Covid-19: Här kan du äta utan att trängas! Vi har tagit bort många sittplatser så att det är minst en meters avstånd mellan sällskapen, och inga bord är möblerade för fler än 4 personer. Självklart hjälps vi alla åt med att hålla avstånd mellan varandra även på väg mot kassan! Om vi bedömer att det är för många gäster i restaurangen så har vi extra lokaler som vi då öppnar upp för att minska trängseln. Handsprit finns tillgänglig.

Lunch: Vi serverar alltid husmanskost, alltid två rätter plus ett vegetariskt alternativ.  Dagens lunch kostar 100 kronor, dryck, sallad, smör, bröd och kaffe ingår. På fredagar ingår dessert.

Öppet för lunch tisdag-fredag kl. 10.45-13.00. OBS! Från februari och tills vidare kan vi tyvärr inte ha öppet måndagar. Anledningen är pandemin och de korttidspermitteringar som är förutsättningen för att klara verksamheten. Vi hoppas på din förståelse och att vi ses tisdag till fredag!

Rabatter: barn upp till 10 år äter lunch för 50 kronor. Du som har fyllt 65 år har seniorrabatt och får 10% rabatt på dagens lunch.

Lunchhäfte: Om du kommer ofta kan du tjäna på att köpa vårt lunchhäfte. Då blir var tionde lunch gratis!

Mat för avhämtning kostar 90 kronor och då ingår allt utom dryck och kaffe.

Frukost:  öppet tisdag-fredag  kl. 06.00- 08.30 Måndagar ordnar vi med alternativ frukost. Pris 75 kronor, ingår i rumspriset för dig som bor på hotellet. Vi serverar en enkel men mättande frukost.  Färskt bröd, pålägg, grönsaker, ägg, fil och yoghurt med tillbehör samt juice, kaffe och te ingår.

Middag: för konferensgäster och andra sällskap har vi även öppet för middag enligt överenskommelse. Du kan välja en enkel varmrätt, buffé eller två/trerättersmeny. Hela gruppen serveras samma meny.  Helger har vi öppet efter överenskommelse.

Avhämtning: du kan även beställa lunch för avhämtning.  Meddela oss vad du vill ha och vilken tid, så gör vi i ordning det så att det är färdigt att hämtas när du kommer. 

Prenumerera på lunchmenyn! Skriv in din e-postadress i formuläret nedan, så skickar vi menyn till dig en gång i veckan.

Vi använder inte din e-postadress i något annat syfte än att skicka dig vår meny och vi delar inte din adress med någon. När du anmäler dig till menyutskicket godkänner du att vi lagrar din e-postadress endast för detta syfte. Du kan när som helst maila oss och avprenumerera från utskicket.

Registrera dig för prenumeration på lunchmenyn